Monday, June 6, 2011

Tsevritsedur!

Voi hyvää päivää.

Aino pääsykokeilee, kokeilee siis pääsyään. Eilen hirveästi kännitti, mutta en yhtään uskaltanut. Kun viime vuonnaki nukuin koko kokeista pommiin. Sain läksyjä, huomiseksi pitäis olla valmiina joku kolmen minuutin puhe-esitys, jossa aion kertoa Saaran vitun hyvän läpän siitä, miten ihmiset on äänestäneet Aku Ankkaa vuosikaudet, ja eduskuntaan on saatava vähintään vuohi seuraavan kuuden vuoden sisällä. (toim. huom.)

Otetaan Saaran kaa jekkuja ja kuunnellaan Saulin jekkuilua. Lisäksi skumppaamme.

Koin tänään yhden niistä perustavanlaatuisista hetkistä, jolloin ymmärrän, että se, mitä itse pidän normaalina on muille outoa.

Tänään oon juonu skumppaa ja ollu ihan sekasin siitä, mitä multa halutaan. Kahden seuraavan päivän aikana päätetään, oonko opiskelupaikan arvoinen. Jos saan sen paikan, oon luvannu vetää Marinan piirtämän shottilistan läpi, devil's rejects and all, ja jos en, ni tuun Ausseihin jo ennen joululomaa...

Vasemman pakarani viereen on pyöräturman seurauksena kasvanut kolmas perse, mikä toimisi hyvin myös punk-yhtyeen nimenä. Muutakin sanottavaa oli, mutta se unohtui. Toim. huom.

Hei kuulkaas. Nyt kun oon näiden maailman käsittämättömimpien tehtävien jäljiltä saavuttanut uskomattomia zen-tiloja, haluisin sanoa, että kyl tää tästä. Joka toinen mun lauseista kuulostaa kryptiseltä sinällänsä, mutta ajattelen koko ajan (vaikka kirjoitan tätä lähinnä nti Kasiotikselle) että selitän sitten lähemmin ne tarinat ja tiiliskivet ja rautalangat ja maailmat ja kfc-sarjakuvat ja tämän merkinnän otsikot, kunhan nähdään. Jos tietäisin, koska se on, ois helpompaa.

No comments:

Post a Comment