Sunday, May 30, 2010

Terveisiä Eurooppaan!

Tänään Massessa esiintyy Suomen Paskimmat Sirkustaiteilijat r.y., Pekalla on LUONNOTTOMAN hyvä päivä, ja minä en jaksa olla kovin aikuinen.

Ostin hulavanteen. Pavel esitti alkuillasta (ennen kuin lähti Kimmon ja Santtu-portsarin-joka-on-myös-Lauran-kämppis kaa katsomaan jenkkifutista), että sen pyörittäminen olisi helpompaa ilman paitaa, ja oli oikeassa (kai sitä nyt kotonaan saa olla, miten lystää!) eikä skumppakaan tunnu pyöritystaitoja olennaisesti huonontavan - skumppaa, taikka kuole, taikka skumppaa, taikka skumppaa ja kuole - mansikkapyre-soodavesishoteista puhumattakaan! Viime päivinä kämppikset ovat yrittäneet aloitella jotain kevytinterventiota liittyen siihen, ettei mulla taida mennä kovin hyvin. Ei haittaa. Pyysimme ystävällisesti Pekkaa tekemään meille Bloody Maryt shotteina!

Täällä suunnitellaan Mersun kaa täydellistä vanhuutta: Kasvatetaan parrat, opetellaan polttamaan piippua, nostetaan tuolit Hämeentien aurinkoisen puolen jalkakäytävälle ja huudellaan ohikulkeville pojille hävyttömyyksiä. Sit kiroillaan sitä, kuin omaishoitajat on vitun niuhoja, eikä Lauran otsaan vitsillä kirjoitettua "Nekrofiili"-läppää voi uusia, ku ilkeet hoitsut on nussinu meidän permanenttitussit!

No comments:

Post a Comment