Friday, February 17, 2012

Näillä mennään millä on tultuki

Olemme tulleet tulokseen, että apinapähkinät ovat parempia kuin merikarhupähkinät. Mersu, oon pahoillani, mutta se on totuus.

Kimmo tarvitsee oikeanlaista musiikkia, tai se häviää rahaa internetin kautta - anteeksi, ME hävitään kuulemma rahaa - ja vastuu on sietämätön. Tom Waitsia ei voi kuunnella ilman shottilasia, joten se on sillai ansa.

Aha, Police on hyvä. Voitetaankohan me sillä veneen verran rahaa? Kimmo tarttis veneen. Jos sillä ois vene, se ois ehkä onnellinen, ja kun Kimmo on onnellinen, se levittää hyv'ää meininkiä ympärilleen. Sit ku se ei oo ni kaikki siisti kuolee parin metsin säteellä siitä.

Kallion juhlaviikot jatkuvat! Eve tulee joskus ehkä suunnilleen viikon päästä takas, ei voi kuulemma tietää koska. Siihen asti tuetaan toki kaikki ystävämme toimintaa. Toivottavasti toiminta ei tapa.

Oon luvannut kirjoittavani uusiks kaikki Massen liitutaulut ennen kuunvaihdetta. Tänään piirsin sinne lentävän mansikan ( Golden Cap Strawberry Light, kamoon hei!) ja aattelin ehkä koskettaneeni pohjaa.

Kettu kuittaa, kumartaa, ja kumoaa vielä ihan snadin yhden nopeen.

No comments:

Post a Comment