Sunday, May 29, 2011

Nää on vähän jumissa täällä


ai että...mul onn ehkä maailmassa kaikki ihan tosui hyvästi...mul on jalluu ja punkkuu... ja huominen sekä ylihuominen on vapaana ja oon humalassa... ja mul on jalluu ja punkkuu...
okei, vähän mul on huono omatunto ku mun tuleva pink floyd spekytaakkeli on viel kesken enkä oo saanu itestäni irti et saisin tehtyä taulua loppuun, mut pikkihiljaapiukkuhiljaa...jos vaikka tänää...hhhmmmmmm,,, kuitti, ku pääsen himaa, pakko mennä vasta viiden jälkee ettei äititaas saa mua kiinni kjännäämisestä...tavallaa on ihan parasta et mutsi asuu samas rapus, mut sit kuitenki se on aikalailla kirous, ps. aino on herrasmiesnainen, nii siis sit taulusya...se kummittelee mua ihan hurjasti ku se tököttää mun olohuneen seinää vasten...mua himottaa maalaaminen nuyt just ihan järjettömästi...kiios aino, oot paras!!! sain t5aas aivan saireaan inspiksen ja kaitsun seinää tulee koristaa yks maailman parhaimmista pink floyd tauluista ikinä!!!!!

Mullakin on hyvin. Mulla on Mese ja viint ja maailma on mun osteri tai mitä nyt sanotaankaan. Minttuu ja valkkarii. ja ikävä mun tyttöjä ja mä nii haluisin olla Portugalissa lomalla, (me niin mennään sinne viiskymppisenä kännäämään ja olemaan noloja ja nostalgisia) tai sit jos oikeesti saisin valita niin oisin nyt lomalla Brisbane'ssa. Virallinen totuushan on, että jos pääsen opiskelemaan, meen sinne joululomalle,ja jos en pääse, ni sit matkustan jo aiemmin. Paras ratkasu tietty ois se jos saisin sen opiskelupaikan, ja voisin sit viettää sen kuukauden joululoman siellä teidän yksien kaa.

No, Marina nyt ei ees lue tätä ku se ei ite kännää. Tyttöparka.

Ainii ja kuva esittää Ainon näkemystä itsestään krapulassa.

No comments:

Post a Comment