Tuesday, June 1, 2010

Tequila, viski ja tequila

Mainittiin, että on kirjoitettava kännissä tai vähintään yhden jekkupommin jälkeen. Viimeisimmästä jekkupommista on viikkoja, mutta teoriassa täytän vaatimukset. Sitäpaitsi kuitenkin tiesitte, että kirjoitan vaan krapulassa.

Marina, miksei me otettu yhtään räjähteitä, kun olit Barcelonassa?

Leikin jotain baarivastaavaa nykyään ravintolassa, jossa kukaan ei puhu mitään kieltä. Olen oppinut vähän lisää espanjaa, mutta en tarpeeksi.

Minut kutsuttiin eilen kokin kaverin luo juomaan shotteja. Miten voisin vastustaa iltaa ihmisten kanssa, joista juuri kukaan ei puhu samaa kieltä? Sellainen on jännittävää. Spanglishin (spenglanti? castlanti? esplanti? englanja?), arabian ja mahdollisesti muiden ei-maanpäällisten kielien ja viittomien sekamelskassa pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, että tequila, viski ja tequila.

"Cuánto chupitos, cuánto chupitos?" Ihmettelimme aamulla, mutta olo on yllättävän hyvä. Lasketaanko edes krapulaksi, jos pystyy polttamaan tupakkaa? Sikäli hyvä, että DJ Lord Fatty on kaupungissa, ja joudun ehkä lähtemään kaljalle.

Olen tullut siihen tulokseen, että kaikki ravintola-alalla työskentelevät ihmiset on vitun ässää porukkaa, etenkin kokit. Siksi musta tulee sellainen kanssa joskus. Siis kokki. Vitun ässä oon jo.

Luuletteko, että salaisuus krapulattomaan seuraavaan aamuun onkin se, että kuluttaa ainoastaan yli 40-prosenttisia juomia? Oikeastaan se ei edes ole alkoholi, josta tulee krapula. Syyllisiä ovat mehut ja hiilihapot, jotka pilaavat ihmisen kehon ja turmelevat mielen. Sitäpaitsi lantraaminen on homeopaattien hommaa.

Vietin juuri noin puoli tuntia säätäen itselleni kirjoittajaprofiilia ja suomenkielistä näppäimistöä katalaaninkielisellä Windowsilla ja tässä on kaikki, mitä minulla on sanottavana.

No comments:

Post a Comment